AUTOSCHADE MAASDONK B.V

  • Heesterseweg 33
  • 5386 KT
  • Geffen

Wie zijn wij?

Autoschade Maasdonk is een klein universeel en onafhankelijk Focwa-bedrijf gevestigd te Geffen aan de Heesterseweg 33. Door ongeveer 30 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om een unieke prijs-kwaliteit prestatie te leveren.

Service

Autoschade Maasdonk neemt al het werk voor U uit handen en zorgt dat alles soepel verloopt. Desgewenst regelen wij ook vervangend vervoer voor U. Wij zijn aangesloten bij Focwa en de producten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit.

Contact

Wij repareren alle merken auto’s, motoren en restaureren oldtimers. Kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Twijfel daarom niet en neem direct contact met ons op.

Autoschade Maasdonk

Welkom bij Autoschade Maasdonk. Paaltje niet gezien, parkeerfoutje, hagelschade of aanrijding, het kan de beste chauffeur overkomen. Wij als schade-specialist repareren elke kleine kras of een flinke crash. Autoschade Maasdonk repareert schades voor alle verzekeringsmaatschappijen, particulieren, ondernemingen en garagebedrijven. Wij staan garant voor een snel en feilloos herstel van Uw autoschade en voldoen aan alle geldende normen en milieueisen.